Fillers i kinder

Fillers i kinder

Förändra ditt uttryck i ansiktet med fillers i läpparna eller kinderna

Hos mig här på Stockholm Estetica erbjuder vi en rad olika fillers-behandlingar. Upplever du kanske att du saknar volym på vissa områden i ditt ansikte? Då är fillers en effektiv och enkel lösning. Hos mig kan du få fillers i kinder och läppar, men fungerar även för att bland annat jämna ut en näsrygg. Oavsett vart du saknar volym och oavsett mängden volym som du önskar få med hjälp av fillers, är Stockholm Estetica ett pålitligt och högkvalitativt alternativ.

Stockholm Estetica är ett seriöst och omtyckt företag som under åren hjälpt många nöjda kunder med olika typer av behandlingar. Med 20 års erfarenhet inom branschen får du hjälp av en legitimerad sjuksköterska som är certifierad som behandlare av estetiska injektionsrådet.

Fillers i kinder hos Stockholm Estetica

Kontakta oss för mer information

Har du några frågor eller funderingar kring fillers i olika områden, eller om Stockholm Estetica i övrigt, så tveka inte på att höra av dig, så svarar jag så snart som möjligt! Varmt välkommen!

Fillers i mungipor för ett positivt ansiktsuttryck

Fillers kan hjälpa oss att släta ut en åldrande hud och fylla ut på ställen som man anser behöver mer volym. Utöver fillers i kinder, läppar och haka för att ta några exempel, är även fillers i mungipor ett alternativ för att pigga upp och få ett mer positivt uttryck i ansiktet.

Våra mungipor åldras precis som vi, och därmed förlorar de naturligt volym, vilket bidrar till att mungiporna går nedåt. Genom en behandling med fillers kan vi ge dina mungipor ett lyft, vilket kan ge hela ansiktet en positiv förändring.

Innan din behandling med fillers, gör vi en konsultation där jag tillsammans med dig kommer fram till hur vi ska gå till väga, utifrån dina förväntningar och önskemål av färdigt resultat.

Fillers mungipor