Trådlyft i Stockholm

Trådlyft i Stockholm

Trådlyft – Ett ansiktslyft utan kirurgi

Stockholm Estetica erbjuder professionellt utförda trådlyft med PDO-trådar. Ett trådlyft är ett perfekt alternativ för dig som vill se yngre och slätare ut utan att behöva göra ett kirurgiskt ansiktslyft. Behandlingen är smidig och som kund kan man få bedövning om man önskar. Det är en snabb behandling som inte är lika omfattande som om du skulle genomgå en kirurgisk motsvarighet. Du behöver inte narkos under behandlingen och resultatet kommer du att kunna se 1-3 månader efter själva lyftet.

Genom att vända dig till Stockholm Estetica för trådlyft får du hjälp av en erfaren och utbildad sjuksköterska som har hjälpt många kunder med trådlyft tidigare. Med mig till hands får du resultatet som du verkligen önskar, då jag alltid anpassar metoder och behandlingar utefter vad kunden i fråga är ute efter. Mitt mål är att alla kunder ska bli helt nöjda med de behandlingar som genomförs, och därför ser jag alltid till att skapa en god kontakt med mina kunder.

Trådlyft behandling i Stockholm

Kontakta oss för mer information

Har du några funderingar eller frågor kring trådlyft, hör gärna av oss så svarar vi så snart vi kan! Varmt välkommen!

Behandlingsområden med trådlyft

Med trådlyft kan jag hjälpa dig att få ett yngre utseende och en slätare hud. Vilka områden som behandlas är olika beroende på vad kunden har för utgångsläge, och vilket resultat man önskar. Lyftet kan utföras på något enstaka område, eller på flera områden där huden är naturligt slapp.

Trådlyft behöver inte heller enbart utföras i ansiktet, utan kan även hjälpa dig att bli slätare på andra områden av kroppen. Ansikte, ögonbryn, mungipor, hals, armar, rumpa och bröst är några av de vanligaste områdena som kunder vill ha hjälp med, men jag anpassar mig helt efter vad du känner att du har för behov och önskemål.

Trådlyft i Stockholm