Utbildning injektionsbehandlingar

Utbildning inom injektionsbehandlingar

Gå en utbildning inom injektionsbehandlingar

Är du själv intresserad av att arbeta och lära dig mer om injektionsbehandling av olika slag? Förutom att själv utföra behandlingar, lär jag även ut min kunskap till andra. Hos Stockholm Estetica kan du välja mellan flera olika utbildningar och själv lära dig hur man utför behandlingar som exempelvis botox och fillers. Genom att välja Stockholm Estetica kan du alltid känna dig trygg i att du har valt en utbildning som kommer att ge dig mycket och rätt kunskap inom branschen och din framtida karriär inom den.

När du bokar en utbildning hos mig, kommer du att få det som du behöver för att lära dig hur du senare ska utföra behandlingar på egen hand. Vi kommer att under utbildningen gå igenom både teori och praktiska moment, och du kommer att få lära dig olika tekniker för att lyckas på bästa sätt.

Fillers i kinder hos Stockholm Estetica

Kontakta oss för mer information

Har du några frågor eller funderingar kring våra utbildningar i injektionsbehandlingar, eller om Stockholm Estetica i övrigt, så tveka inte på att höra av dig, så svarar jag så snart som möjligt! Varmt välkommen!

Gå en botox utbildning eller hyalualkurs hos oss

Jag erbjuder en rad olika utbildningar där du kan få mer kunskap och erfarenhet inom en viss typ av behandling. Väljer du exempelvis att gå en utbildning inom botox, kommer du att få lära dig allt du behöver för att kunna utföra en lyckad botox behandling. Förutom praktik och teori kring hur en behandling faktiskt går till, kommer du att få lära dig om komplikationer och anatomi, för att kunna vara förberedd på alla situationer som kan komma att uppstå med framtida kunder.

Jag har arbetat med olika injektionsbehandlingar under 20 års tid, och har där med den kunskap och erfarenhet som behövs för att kunna lära vidare kunskapen som jag besitter. Har du några frågor kring de utbildningar som jag erbjuder, hör gärna av dig så ska jag se till att återkomma till dig så snart som möjligt! Varmt välkommen till Stockholm Estetica!

Fillers mungipor