Trådlyft

Trådilyft med PDO trådar är en icke kirurgisk kollagen och elastinstimulerande teknik som ger ett yngre och slätare utseende.

Behandlingen ger omedelbara och långvariga resultat. Trådlyft injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar på utvalda område under huden där man behöver mer uppstramning och kollagenstimulering,

Behandlingen är smidigt och går att utföras utan narkos.Ju tätare och kraftigare trådar desto högre kollagenstimulering på vissa områden och större lyft och uppstramning.

Hur behandlingen utförs?

Man gör ett små hål i 20 graders vinkel i huden, för in en kanyl genom vilken tråden löper och när man drar ut kanylen blir tråden kvar.

Man blir bedövad om man önskar så. Resultatet efter en trådlyft är mellan 1-3 månader. Oftast brukar man se en resultat efter 1 månad.

Om man vill ha längre hållbarhet av trådar bör man göra om behandlingen efter 6 månade. Då håller effekten i 2 år.

Återbesök efter en trådlyft behandling:

Kunden kallas alltid in på ett återbesök 1 månad efter behandlingen. Önskar man ha mer trådar går det att lägga lite mer i det önskade området.

Biverkningar:

Man kan få en del blåmärke, men de kommer att försvinna inom kort (vi rekommenderar att använda Hirudoidsalva som kan köpas receptfritt på apotek).

Studier har visat att en ökad aktivitet av kollagen och elastin och ökad blodtillförsel ger en ökad elasticitet och stuns.

Vad har PDO trådarna för effekt i kroppen?

När trådarna bryts ner lokalt på platsen där man har anlagt de, stimuleras hudens vävnad, kollagen och elastin produktion ökas. Vilken i sin tur ger mer uttalad hud föryngring än t.ex, vid en laserbehandling.

Kontakta oss för mer information!